Maak afspraak Menu Sluit

Even voorstellen...

Mijn naam is Yvette van den Berg!

Moeder van 2 kinderen en altijd werkzaam geweest als shopmanager in de modebranche. Het managen en begeleiden van mijn collega's deed ik het liefst! Maar ik had het gevoel dat ik toch wat anders wilde. Doordat ik positief ben ingesteld ben ik op zoek gegaan naar waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik ben hard gaan werken aan 'een nieuwe ik'! Koolhydraatarm eten, sporten en een NLP-cursus gaven mij zoveel voldoening en een nieuwe mindset. Dit gevoel gun ik iedereen. 

Even voorstellen...

Hoe kan ik je helpen?

Een poos geleden voelde ik dat het anders moest. Ik ben gaan lezen, een coachopleiding gaan volgen en de effecten van gezonde voeding en bewegen zelf toe gaan passen.

Na het volgen van een opleiding, vanuit mijn passie en jarenlange ervaring als manager ben ik aan de slag gegaan als PS. food & lifestyle coach. Ik vind het namelijk ongelofelijk dat sporten en gezond leven zoveel voldoening kunnen geven. Een totaal nieuwe mindset waarbij ik nog steeds dezelfde Yvette ben, die ook van gezelligheid en een feestje houdt, maar veel zekerder in het leven staat. Mijn ervaring draag ik met liefde uit en over aan jou. Zie ik je snel? 

Hoe kan ik je helpen?