Maak afspraak Menu Sluit

Mijn meerwaarde als voedingscoach

Wil jij graag afslanken en heb je alles al geprobeerd? Samen met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.

PS. food & lifestyle volg je onder mijn persoonlijke begeleiding en je bereikt hiermee niet alleen je gewenste gewicht, maar ook een blijvende verandering in jouw eetpatroon. 

Het programma bestaat uit drie fases met zes eetmomenten per dag. Deze zijn uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PS. food & lifestyle, verse groenten, vlees en vis. Je gaat ánders eten in plaats van minder. Het is makkelijk vol te houden, je stofwisseling blijft hoog en het jojo-effect wordt voorkomen. 

Mijn meerwaarde als voedingscoach

Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding

Niet minder maar anders eten, dat is waar het bij PS. food & lifestyle om draait.

Tot voor kort dacht men dat het innemen van minder calorieën de beste manier was om gewicht te verliezen. Het PS. food & lifestyle programma is echter gebaseerd op een ander uitgangspunt, namelijk de inname van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en beperking van de hoeveelheid koolhydraten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit een effectievere manier is om af te slanken én het gewenste gewicht ook daadwerkelijk te behouden.

Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding

Professionele deskundige begeleiding

Als je vragen hebt, dan kun je altijd bij mij terecht.

Tijdens de consulten bespreken we jouw resultaten, leer ik je wat gezond eten inhoudt en krijg je handige tips. Na het bereiken van het streefgewicht werken we samen aan een blijvende levensstijl. 

Geïnteresseerd?

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek van ca 1 uur vertel ik je graag meer over het PS. food & lifestyle programma. Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

Maak afspraak

Meer weten?  Maak kennis met Yvette

 
[account manager name]