Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Carolien

Veldhoven

“Met de zomer in zicht, realiseerde ik me dat ik niet meer happy was door de kilo’s die er afgelopen jaren geleidelijk aan waren aangekomen. ”

Waarom heb je voor PS. food & lifestyle gekozen?

Met de zomer in zicht, realiseerde ik me dat ik niet meer happy was door de kilo’s die er afgelopen jaren geleidelijk aan waren aangekomen. De leuke zomerjurkjes lonkten in mijn kledingkast, maar helaas pasten ze niet meer. Ik baalde behoorlijk en wilde graag mijn overtollige kilo’s kwijt op een gezonde en verantwoorde manier.

Ik ging zoeken op internet en las over de PS. food & lifestyle methode. Zo kwam ik in contact met Reset by Yvette. Het intakegesprek vond plaats in Yvette’s mooie kantoor in het hoofdgebouw van PS. food & lifestyle in Eindhoven.

De ontvangst was hartelijk, ze nam alle tijd en ik kreeg heel deskundige uitleg over PS. food & lifestyle en het programma door Yvette. Yvette zorgde ervoor dat ik meteen op mijn gemak voelde en het klikte vanaf  het eerste moment goed. Ik had veel zin om te gaan starten en gemotiveerd ben ik begonnen met het programma..De eerste week met het starterspakket, zodat ik direct vele lekkere producten van PS. food & lifestyle kon uitproberen.

Hoe heb je de begeleiding ervaren?

Yvette kan ik van harte aanbevelen aan iedereen. Zij is heel deskundig op de eerste plaats en weet daarnaast als geen ander om je te motiveren en te coachen op een positieve, motiverende, warme, gezellige en aandachtige wijze. Ze is zelfs bereikbaar buiten de consulten wanneer ik een vraag heb. Haar betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn top! Ik ben enorm tevreden over Yvette en de methode en lekkere producten van PS. food & lifestyle.

Zou je het anderen aanbevelen?

Ja! Wat mij ook erg aanspreekt is dat ik ook na afloop van het programma, wanneer ik mijn streefgewicht bereikt heb, nog een jaar coaching mag blijven volgen, om terugval te voorkomen. Een extra goede reden voor mij om voor coaching te kiezen bij Reset by Yvette!!!

Geïnteresseerd?

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek van ca 1 uur vertel ik je graag meer over het PS. food & lifestyle programma. Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

Maak afspraak

Meer weten? Lees meer over PS. food & lifestyle.

 
[account manager name]